21-02-07

Repetitiedagboek - 31 januari 2007

 

De laatste repetitie voor Tremendous' vertrek richting Parijs, waar hij de lokale drummersgemeenschap gedurende drie maanden zal inwijden in enkele van de subtielere en gewiekstere ritmes van de Lage Landen, nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om de vertrouwde setlist nog een aantal keren door te spelen, kwestie van alles zo goed mogelijk in de vingers te hebben voor we in winterslaap gaan.

De oudere en nieuwere nummertjes gaan over het algemeen vlot, al moeten falende geheugens hier en daar een handje geholpen worden - de tien-track-proefopnames-cd zal de komende tijd ook voor onszelf een bijzonder handig instrument worden, zo kunnen we nu reeds vaststellen. Afgezien van het muzikale moet uiteraard eveneens de administratie gereorganiseerd worden: taken worden herverdeeld, de nodige informatie en werkmateriaal uitgewisseld.

Mijmerend over verleden en toekomst drinken we een pintje tussendoor, grappend en grollend genieten we van elkaars gezelschap en we weten: we zullen dit en de muziek een tijdje moeten missen.

11:14 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.