24-01-07

Repetitiedagboek - dinsdag 23 januari 2007

 

Kort herhalen we 'Love Of The Land' en op wat mankementjes hier en daar na - een zaak van veel spelen en oefenen - zijn we tevreden. 'Come Together', wat we de vorige repetitie eventjes doorspeelden, laten we voor wat het was: een leuk terzijdetje.

Terug op zoek in de oude doos duikelen we 'Football And Beer' op. Na enkele vroegere, embryonale versies niet zonder een glimlach op de lippen te hebben beluisterd, wagen we een nieuwe poging. Al snel beseffen we echter: dit wordt niets. Fijn nummer om even op loos te gaan, maar ook niets meer dan dat. Volgende kandidaat is 'Travelin' Man'. Klinkt veelbelovend, maar de juiste riffs en akkoorden terugvinden is andere koek. Op tentatieve wijze spelen we de song tenslotte enkele keren door met zang door TS en hier zit misschien wel iets in.

Eindigen doen we vandaag met een cover die in het papieren archief zat, maar nooit eerder werd aangevat: 'The Locomotion'. Op zoek naar de ideale toonaard voor TS doen we wat we kunnen en besluiten er de volgende keer mee verder te gaan. Fijn nieuwtje ook: exclusief optreden op de voorstelling van de New Vibes-cd op 10 maart aanstaande.

20:52 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.