09-01-07

Repetitiedagboek - dinsdag 2 januari 2007

 

New Vibes (onbewerkt) - 2 januari 2007 (1)(geknipt)

Vandaag in principe de laatste repeteermogelijkheid vóór de opnames van morgen. Een treinvertraging (maar we troosten onszelf: 98,5 % van de treinen rijdt naar eigen zeggen van de NMBS wél op tijd) gooit roet in het eten en tegen de tijd dat iedereen present is, achten we het raadzaam om meteen - zonder verder inoefenen, vetrouwend op ervaring en talent - over te gaan tot het tweede agendapunt van de avond: de fotoshoot met de mensen van New Vibes in het jeugdhuis van Sint-Denijs.

Daar aangekomen zien we dat het lokale gemeentebestuur een degelijk jeugdbeleid echt belangrijk lijkt te vinden. In elk geval - wat de motivatie ook was - is er behoorlijk wat geld tegenaan geschoten. Binnen blijkt echter al snel dat veel ruime geldelijke middelen niet gelijk hoeven te staan met gezelligheid en sfeer. De mensen zijn echter vriendelijk en bieden ons een sympathiek glaasje schuimwijn aan ('t is tenslotte tweede nieuwjaarsdag - beste wensen !).

We ontmoeten een paar muzikale bekenden, slaan hier en daar een praatje en The Seamstress ontvangt een misschien niet geheel onbaatzuchtig compliment over haar felgekleurde bloemenjurk. Tremendous wijst ons Erik Van Biesen in wiens studio we de volgende dag zullen opnemen.

De fotosessie zelf - met achter de camera een ex-collega van TS ('jaja meneer, de wereld is toch klein, hé !) verloopt geïnspireerd. We benutten de mogelijkheden van het interieur ten volle en exploreren diverse sporen inzake belichting. Uiteindelijk komen we tot een warm en gloedvol beeld, dat misschien enig mysterie zou kunnen uitstralen (oordeelt u vooral zelf). Na afloop volgt nog een kort interview met het oog op het cd-boekje en we tonen ons helemaal zoals we zijn: spitsvondig en vol humor. Boegbeeld-Bekende Mens Dirk Stoops is helaas niet komen opdagen, bijgevolg dienen we het zonder diens goede raad te stellen. In zak en as rijden we huiswaarts.

 
 

20:17 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.