08-12-06

Repetitiedagboek - donderdag 7 december 2006

 

Met nieuwe Cara-pilsjes in de hand zetten we er een vaart achter. We warmen stevig op met wat covertjes, kwestie van lekker ontspannen de gewrichten te kunnen losgooien en pardoes geen briljante versies van op te nemen nummers te missen. ‘Hangin’ On The Telephone’ loopt voor één keer gesmeerd en ‘I Feel Good’ en ‘Fire’ rommelen lekker weg. Tijd voor het echte werk dan.

‘This Is It’ lopen we een keer of drie door, maar de spanning van de opnames weegt te zwaar door, we blijven domme foutjes spelen, boeten in aan intensiteit en verliezen onze drive. Na enkele pogingen stoppen we er wijselijk mee en gaan we over naar een volgende song. ‘Easy Way Out’ nemen we twee keer behoorlijk op, maar de backings klinken te zwaar. Hier besteden we een volgende maal extra aandacht aan. ‘Every Woman’s Man’ lukt aardig, na beluistering blijven we ook redelijk content, hoewel TS opmerkt dat het zeker niet de beste rendities ooit waren.

De technische beperkingen van onze 8-track gooien vervolgens roet in het eten waardoor we deze repetitie geen verdere terreinwinst boeken. Tot slot evalueren we het vooropgestelde tijdspad nog ’n keer, wegen resultaatsgericht werken en plezier maken (lees: biertjes drinken) zorgvuldig af, en we realiseren ons dat we geen tijd te verliezen hebben.

11:45 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.