05-12-06

Repetitiedagboek - vrijdag 24 november 2006

 

Hoera hoera ! Voor het eerst in maanden heeft TS haar sax meegebracht en het is een gelukkig weerzien. Na een korte jamsessie kunnen we onze nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en we zetten welgeluimd ‘Happiness Equals Frailty’ in. TS heeft mp3-gewijs reeds geoefend op een repetitie-opname en het resultaat mag er zijn. Na enkele keren doorspelen klinkt de solo loepzuiver en – eerlijk waar – ronduit ontroerend. Terwijl we nu toch bezig zijn, bekijken we het slot nog even wat nader en we zorgen ervoor dat stemmen en instrumenten mooi op elkaar afgestemd geraken. Een korte opname leert dat we op de goede weg zijn.

Bij ‘This Is It’ beluisteren we onze vondsten van gisteren nog ‘ns en voorlopig blijven we erbij. ‘In The Bag’ gieten we – ook al mp3-gewijs voorbereid – in een vaste vorm door de  toevoeging van een korte solo – de eerste in maanden, merkt Sadza opgelucht op – en een laatste megarefrein met zwaar rockende gitaarrif. Nog wat oefenen, maar structureel zit alles snor (en een beetje structuur is belangrijk in het leven).

We maken het vanavond niet te laat, want Tremendous heeft ons bij zich thuis uitgenodigd (soms moet je ‘ns een risicootje durven nemen) voor het drinken van een glas (of misschien wel twee glazen). We spoeden ons dus richting Sleepstraat en geven ons over aan het ophalen van fijne herinneringen aan de laatste jaren, met als soundtrack vrolijke opnames van lange jaren geleden.

10:32 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.