05-12-06

Repetitiedagboek - donderdag 23 november 2006

 

Na Tremendous’ terugkeer uit het verre en stormachtige Kreta, waar onze drummer ingewijd werd in antieke Minoïsche rituelen en technieken om bomen – de longen ons aller aarde - beter te leren begrijpen (bleek dat ze in naam van de wereldwijde natie van bossen en wouden een zitje claimen in de V.N. – hier ligt een mogeljkheid voor Kofi Annan om in schoonheid afscheid te nemen), zetten we heden avond de werkzaamheden voort.

We spelen ‘This Is It’ zo retestrak als doebaar en we stellen vast dat het middenrefrein en slot nog net dat ietsje beter kunnen. In het refrein gaan we voor ‘less is more’ (bas dan toch) en dat blijkt deze keer een goede keuze. De eindstrofe bouwen we via het nodige schrapwerk  zo om dat de ‘drive’ er tot de laatste noot in blijft en ook hierover kunnen we tevreden zijn. ‘Happiness Equals Frailty’ en ‘In The Bag’ spelen we gewoon even door zonder meer.

Tijdens de pauze evalueren we de demo-vorderingen tot dusver en we bekijken hoe het met het werven van optredens zit. Dit laatste punt baart ons niet geringe zorgen en we besluiten tot een nieuw actieplan: vanaf onderhouden we actief de contacten met de organisatoren van de plaatsen waar we reeds speelden. TS zorgt voor de adressen, SA verzorgt de communicatie per mail en telefoon, Sadza zorgt ervoor dat de website steeds up-to-date blijft (vandaar het inhaalmanoeuver van deze laatste weken!). Onze opnametechniek stellen we eveneens bij: we gaan voor zowel overheadmicrofoons als micro’s bij de afzonderlijke instrumenten. De zang dubbelen we er achteraf bij. Nieuwe plannen: we smijten ons volledig. 

10:07 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.