30-11-06

Repetitiedagboek - zaterdag 23 september 2006

 

De grote dag. Wanneerde zon vanavond ondergaat, zo hopen wij, zal voor het eerst in lange tijd - sommigen zeggen sinds de dag dat paus Sylvester in Rome de keizerskroon op het hoofd van de weledele Karolinger plaatste - de lieflijke geur van dauw en lentebloesem uit ons hok opstijgen en zal de verderfelijke stank van ongewassen schimmels en grootsprakerige zwammen voorgoed verdwenen zijn.

Met ons drieën - Sir Ambush werd helaas opgeroepen voor een missie die ons niettemin allen aanbelangt: het verhinderen van de invasie van de wreedaardige Cromagnons, die met hun ruimteschepen tot op nauwelijks drie lichtjaren van planeet aarde genaderd waren (zo berichtte een vertrouwelijk CIA-rapport) - gaan we gezwind aan de slag. We pakken de zaken drastisch aan en demonteren het volledige lokaal, om vervolgens alles afgewassen en stofvrij op een ordentelijke manier binnen te plaatsen. Tonnen onbruibaar materiaal verdwijnen hierbij richting containerpark.

Hoogtepunt van de namiddag is de aankoop van een nieuw tapijt ter vervanging van de weggerotte lap stof die er voorheen lag. Bij Carpetland vinden we hoogwaardige kwaliteit voor een prikje en een later ligt de beizige herfstmat te blinken in ons herboren repetitiekot. Voldaan doen we die avond de deur in het slot en we trakteren onszelf op een heerlijke Turkse maaltijd in de immer gezellige Sleepstraat.

10:45 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.