30-11-06

Repetitiedagboek - woensdag 27 september 2006

 

De eerste keer in een welriekend repetitiekot. Het voelt aan als thuiskomen. Allemaal moeten we wennen aan de nieuwigheid en de propreteit. We genieten met volle teugen.

Ook op muzikaal vlak biedt deze kleine omwenteling kansen: we kunnen nu eindelijk aan de slag met het 'back tot basics'-project. Al snel zijn we verwikkeld in een boeiende discussie over het plaatsen van de opname-micro's en het positioneren van de muzikanten en versterkers. We besluiten te gaan voor een (voor ons) geheel nieuwe en revolutionaire opnametechniek die we 'parallel miking' dopen. Ingaan op de bijzonderheden zou ons hier te ver leiden, maar het resultaat belooft niets minder dan fenomenaal te zijn. 

De rest van de tijd spelen we onze nummertjes door en besteden we aan het optimaliseren van de structuur van 'This Is It'. Ook de eeuwige zoektocht naar nieuwe covers gaat door. Vandaag oppert The Seamstress 'Got My Mind Set On You' van George Harrison, wat ieders goedkeuring wegdraagt. Wat we er precies mee willen, is echter niet meteen duidelijk. Zien we volgende keer wel. 

11:01 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.