30-11-06

 Repetitiedagboek - vrijdag 29 september 2006

 

Deze week liep er via agent Peter een mailtje binnen met de vraag of we een akoustisch zondagnamiddagoptreden in Cadzand - voor de mensen bij we eerder deze zomer te gast waren voor het Stormfestival - zien zitten. We bekijken even of dit haalbaar is en besluiten de uitdaging aan te gaan: een set van onze zachtere nummers op ingetogen wijze aan een publiek voorstellen, lijkt ons wel wat.

Over dan tot de orde van de dag. We brengen alles in gereedheid voor een eerste 'parallel miking'-opname en stellen gaandeweg vast dat we nog één micro te kort komen. Gelukkiglijk meldt Tremendous dat de kas nog net de kost van de aankoop van één extra micro kan dragen (oefie !). De eerste effectieve opnames tonen aan wat theoretisch reeds vaststond: dit is dé weg om een swingend geluid te krijgen die one potente songs tot hun recht laten komen.

Na het doorploegen van enkele oudere nummertjes, kwestie van het vingergeheugen op peil te houden, bespreken we welke liedjes in aanmerkingen zouden komen voor een nieuwe 'parallel miking'-demo. Debutant 'This Is It' maakt een goeie kans, ook 'Start All Over Again' en 'Bring It On' worden onder voorbehoud genoemd. We zijn graag streng voor onszelf, want we weten: hier worden we sterk van !

11:19 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.