01-09-06

Repetitiedagboek - donderdag 31 augustus 2006

 

Vandaag beginnen alvast met z'n drieën, The Seamstress komt iets later, want: heeft 'n autootje gekocht (hoezee !). We spelen 'Sweet Marie' in de vorige week herwerkte structuur 'n paar keer door, we werken nog wat aan de harmonieën, 't loopt vlot en Sir Ambush stelt voor om 't morgen maar meteen in de set op te nemen. Tremendous en Sadza zijn akkoord, we sleutelen nog wat aan de opbouw en stemvoering en tegen de tijd dat TS arriveert, is 't nummer compleet.

Kwestie van 't publiek van een goede show te verzekeren, oefenen we ook de rest van de set nog maar 'ns in. Enkele nummers - met name een traag en doorleefd 'Start All Over Again' - bewegen ons zelf bijna tot tranen (om misverstanden te vermijden: niet van pure ellende) en we voelen ons vrij scherp staan.

Tijdens de pauze stellen we ietwat onthutst vast dat we zowaar zo goed als niets te bespreken hebben (bij Bellissima !). Wel is er het voorstel van The Seamstress voor een nieuwe cover, een nummer van Juliana Hatfield. Ook luisteren we overweldigd naar hoe 'Purple Haze' nu weer 'in 't echt' klinkt en we genieten van enkele nummers van de Kings Of Leon.

Besluiten doen we met 't nog enkele keren doorspelen van het schier onontwarbare structurele kluwen van Blondie's 'Telephone'. De gedronken biertjes blijken hierbij - verrassing ! - geen zegen.

13:22 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.