01-09-06

Repetitiedagboek - dinsdag 22 augustus 2006

Na een welverdiende rustperiode om te bekomen van de stress die het tourleven met zich meebrengt (je denkt: je hebt de kans om allerlei leuke plaatsen te bezoeken en nieuwe contacten te leggen, maar verder dan de zoveelste kille backstage kom je eigenlijk niet), zijn we vandaag weer te samen verzameld om nieuwe muzikale plannen te smeden.

We halen even herinneringen op en denken met veel smaak terug aan de alleereerste band-BBQ ooit, die ook door de respectievelijke wederhelften - nieuwsgierig naar wat partnerlief altijd toch uitvreet op die zogenaamde repetities ('Kennen jullie die nummers nu nog niet ? Zo moeilijk klinken ze anders niet !') goed verteerd werd.

Volgende week vrijdag optreden in Oudenaarde, dus het lijkt een niet al te gel idee om toch even na te gaan of we onze set nog spelen kunnen. Een goed halfuurt later voelen we ons gerustgesteld door wat we gehoord hebben: een geöliede swingmachine. Zo blijft er nog tijd voor het overlopen van enkele werkpunten. Nieuwere nummers als 'Sweet Marie', 'Life' en cover 'Hanging On The Telephone' krijgen we opnieuw in de vingers.

 

12:49 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.