12-07-06

Tourdagboek - zondag 9 juli 2006

 

De Kermisbraderie te Keerbergen is een evenement van eerste orde, zo stellen we al meteen vast bij het binnenrijden van deze parel der Brabantse Kempen. De lokale middenstand zet z'n beste beentje voor via tal van wel verzorgde en stilistisch verantwoorde kraampjes waar alles van gestreepte sokken tot geflambeerde viëtnamese loempiaatjes tegen een schappelijke prijs te koop is.

Ook aan cultuur is gedacht. Twee podia bakenen het braderieterrein aan weerskanten af en zorgen er aldus voor dat geen bezoeker ontsnappen kan aan de zoetgevooisde klanken die de locale economieraad voor het publiek heeft uitgezocht. Ons valt de eer te beurt om het gezellige KBC-podium rond de klok van elven in te wijden.

Voor een in slow-motion rondwaggelend publiek brengen we onze show, we gaan er volledig voor en we nemen de nodige artistieke risico's om de mensen een boeiende performance te bieden. Mensen aan de biertent wagen even  later een danspasje en ook een duo pluisberen reageert enthousiast. Opzet geslaagd.

09:00 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.