06-07-06

Tourdagboek - zaterdag 1 juli 2006

 

Het citéetje in de Voetweg nabij de Overpoort mag een oase van rust heten in de drukke stad en studentenbuurt. De eerste aanblik is paradijselijk, weggestoken van de straatkant via een overwelfde toegang, heerlijk ver van alles en iedereen. Even heb je de indruk te zijn teruggekatapulteerd naar een vroegere tijd, naar een idyllische versie van de Industriële Revolutie. Wanneer we even later de lokale toiletten bezoeken en beseffen dat die zich des winters natuurlijk ook nog steeds buiten zullen bevinden, stellen we ons beeld bij en danken we de heer voor de uitvinding van de gasverwarming.

Het weer is warm en het traag arriverende publiek blijkt eertst nog even te willen genieten van de eigen tuin alvorens naar dit gezellige feestje af te zakken. Ons niet gelaten, op deze manier missen we in nabijgelegen kroegen geen minuut van de spannende kwartfinale Frankrijk-Brazilië. Rond een uur of elf is het dan zover, we stappen het podium op en doen ons ding. De respons is ietwat loom, maar achteraf verkoopt The Seamstress onze volledige voorraad cd's zodat we er toch gerust in kunnen zijn: de mensen hier mochten ons wel.

Tijdens een zakelijke bespreking achteraf besluiten we om eerstdaags contact op te namen met onze productie-eenheid in Noord-Vietnam, kwestie van de productiecapaciteit beter af te stemmen op de rijzende vraag. Pompi-Pompa-Pompi ! (zoals ze in het Oosten zeggen).

10:12 Gepost door The Fresh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.