27-06-06

Repetitiedagboek - zaterdag 17 juni 2006

 

Na de successen van de jolige lentetournée beginnen we alvast met de voorbereidingen van de op stapel staande en gigantische proporties aannemende zomertour. Graag willen we enkele nieuwe crowd-pleasers aan ons repertoire toevoegen, maar er is nog behoorlijk wat werk aan de winkel. Vandaag besteden we dan ook extra aandacht aan onze nieuwe aanwinsten met de bedoeling ze weldra voor de leeuwen te kunnen gooien.

Keer op keer spelen we 'Hanging On The Telephone', 'Bring It On' en 'The Mongolian Plain' tot alles  - nu ja, toch bijna alles - in de plooi valt en - zoals Sir Ambush het graag wel 'ns zegt - retestrak zit. Intro's, bruggetjes, tweede stemmen, wilde uithalen, het komt allemaal goed.

Fier op onszelf trakteren we onszelf later die avond op een frisse pint op de nog van de zomerzon nazinderende Vrijdagsmarkt. Druk besproken blijven de foto's die even tevoren van de lieftallige Seamstress getrokken zijn, en die binnenkort de hoes van de super-de-luxe-E.P.-versie zullen sieren. Compleet te gek, enigszins bizar en lichte waanzin zijn maar enkele van de omschrijvingen die die avond gebruikt worden om de mysterieuze glimlach van de zangeres te omschrijven.

11:01 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.