27-06-06

Repetitiedagboek - woensdag 21 juni 2006

 

Na het harde repeteren in de letterlijke zin van het woord vorige week is het nu tijd voor nieuw materiaal. Sadza laat een liedje horen dat ie stiekem enige tijd voordien in een ruwe demo-versie had opgenomen. 'Sweet Marie' heet de nieuwe titel en SA, T en TS blijken voldoende bereid 'to give it a try'.

Bedoeld als luchtige jingle-jangle-zomerpop slaan we op aangeven van SA al gauw de richting van lekker dollende rock 'n roll in. Jammen op de basisakkoorden, op zoek naar een vette beat, die zich een uurtje later - we nemen graag de tijd - in een vlaag van inspiratie aandient. De afwisseling van de korte strofes en refreinen - met Kravitz-drum lijkt goed te werken en voorlopig houden we het hierbij.

Een virtueel voorbeeldje van de door SA in elkaar gebokste sticker die de super-de-luxe-E.P. zal sieren, wordt tussen de soep en de patatten door gekeurd en goed bevonden, weliswaar onder enig voorbehoud van TS die nog een slag om de arm wenst te behouden alvorens tot de wereldwijde première van haar lachebek over te gaan.

11:10 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.