12-06-06

Tourdagboek - zondag 11 juni 2006

 

Een zonovergoten Sluizeken ligt te bakken in de hitte wanneer we welgemutst en in ronduit zomerse stemming arriveren en ons bescheiden wagenpark onder deskundige leiding ter plaatse parkeren (een pluim voor de organisatie). Naar goede gewoonte heeft het festivalletje alreeds de nodige vertraging opgelopen, zodat er geen enkele reden is om al te haastig aan de slag te moeten gaan.

Plichtsbewust drinken we enkele pintjes, kwestie van straks voor de nodige ambiance op het podium te kunnen zorgen. Ondertussen kunnen we genieten van country-band 'The Stolen Ponies' en die jongens en meisjes fiddelen aardig weg. Komt het moment van klaarzetten en uitgebreid sound-checken-met-de-onvermijdelijke-technische-probleempjes-die-niettemin-deskundig-opgelost-geraken.

Voor een gezapig, af en aan kabbelend publiek spelen we onze set en de mensen moedigen ons met hun applaus aan om vooral te blijven doorgaan. Een enkeling waagt ook een danspasje op de complexe ritmes die we ten berde brengen. De nummertjes passeren vlot de revue en we swingen zo dat we de loden aanslagen van de koperen ploert ondanks onze zwarte pakken nauwelijks opmerken.  

Na afloop doen we een klapke met de aanwezigen, enkele mensen vertellen ons dat we een puike prestatie hebben neergezet, The Seamstress doet haar ding en verkoopt de nodige E.P.'s, en  we drinken zowaar nog een pintje. Eensgezind komen we tot de conclusie: dit was een fijne ervaring.

09:56 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.