02-06-06

Tourdagboek - zaterdag 6 mei 2006

 

Ternat - plaats die ons tot nog toe alleen via de verkeersinformatie bekend was - blijkt een voorstedelijke parel te zijn, met een uitstekend georganiseerd en gefinancierd jeugdbeleid, blijkens de enorme kast van een jeugdcentrum - modern ontwerp, tip-toppodium, enorme bar, enz.

Vanavond moeten we 'ns eerst op en dat doen we dan ook, na het nuttigen van enkele broodjes (waarbij Sadza zich als hij had gekund de hele plateau had toegeëigend, doch de lokale veiligheidsmensen hadden dit in 't snotje en staken er alras 'n stokje voor) en het drinken van enige glazen gerstenat.

Voor een select publiek, dat naarmate de tijd vordert echter steeds talrijker wordt, brengen we onze muziek en we hebben de sterke indruk dat de verzamelde mensen ons wel kunnen smaken. Bevestiging vinden we later op de avond, wanneer The Seamstress eens te meer een denderend staaltje commercieel talent ten toon spreidt en heel wat E.P.'tje aan de man weet te brengen.

Blij ende welgezind keren we - na het solidairgewijs beluisteren en bewonderen van een aantal van de volgende bands (waaronder vooral bepaald drumwerk onze bijzondere aandacht mocht wegdragen) - ook ditmaal huiswaarts.  

 

21:56 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.