02-06-06

Tourdagboek - vrijdag 28 april 2006

 

De 'Tequila' ziet er voor de voor de gelegenheid een lekkere bruine kroeg uit, vol langharig en werkloos tuig. De zwarte leren frakken en kombats kunnen niet op twee handen geteld worden en het bier stroomt rijkelijk. We stellen vooraleer zelf te gaan zwelgen eerst op professionele wijze onze spullen op en doen een bevredigende soundcheck.

Tijd voor een hapje dan. Na een interessante rondrit door Gent, die ons de meer verfijnde kanten toont van het Gentse verkeersbeleid, komen we aan bij een gezellig cafeetje waar de sympathieke gastvrouw een heerlijke, typisch Vlaamse maaltijd bereid heeft: kroketten met balletjes in tomatensaus. Ook aan onze gezondheid is gedacht in de vorm van volrijpe tomaten, die ons in schijfjes gesneden uit de nodigend in de mond staren. We laten het ons smaken.

Terug in de 'Tequila' beginnen we omstreeks tienen onze set. De keet is goed volgelopen, de reacties zijn meteen aanmoedigend, en we laten ons maar weer eens flink gaan. De machine staat strak, de radertjes zijn goed geölied, en we zetten een sterke prestatie neer (dikke nekken!), wat ons achteraf bevestigd wordt door complimenteuze woorden uit divers hoek (aha, dan is 't OK).

Moe maar tevree dromen we die nacht van schaapjes die in koor 'Let It Be' ten gehore brengen.

21:27 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.