02-06-06

Repetitiedagboek - woensdag 31 mei 2006

 

Na een tweetal weken welverdiende rust komen we opnieuw samen. En hoewel veertien dagen welzeker een korte tijdsspanne zijn, hebben zich in tussentijd ingrijpende en bijzonder gelukkiglijke veranderingen voorgedaan. Jawel jzaeker, de kindertuin die The Fresh langzaam rond zich aan het verzamelen is, heeft zich uitgebreid: Sir Ambush Gruesome is vader geworden ! De kleine spruit blijkt bovendien gezegend met een uiterst muzikale stemgeluid, feit waarover niemand zich overigens maar in het minst verbaast.

Over dan naar de orde van de dag. Het wijkfeest aan het Gentse Sluizeken is ondertussen met rasse schreden naderbij gekomen en het lijkt niet onverstandig om alvast 'ns het opnieuw repeteren van onze playlist aan te vatten. Eerst spelen we nog even de nieuwgeborenen (!) - zijnde 'Hanging On The Telephone', 'Bring It On' en 'Lif AIn't That Precious', om vervolgens de meer klassieke songs te overlopen.

Kort brainstormende tenslotte over de concrete playlist, bedenken we dat de set die we hadden best een succes was en we herinneren ons de woorden: 'never change a winning team' (al kan niemand zich herinneren wiens woorden het oorspronkelijk waren; we weten wel dat het een heel wijs iemand moet zij  geweest; ware woorden, woorden die waar zijn).

22:24 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.