26-04-06

Tourdagboek - vrijdag 21 april 2006

Denderhoutem blijkt een aardige gemeente ter rechterzijde van de snelweg richting Brussel. Leuke kerkje, behoorlijk aantal café's, lekkere 'state-of-the-art'-frituur (de lokale dorpsnar - zo leiden we toch af uit de naam ('nomen est omen')Resy was evenwel helaas niet aanwezig), en vooral: een overdonderend aantal bankagentschappen op het dorpsplein (zowaar twee Argenta's !) - even denken in belastingsparadijs Monaco te zijn aanbeland (maar zo verkeerd kan ons GPS toch niet zijn !).

JH De Faar dient zich in eerste instantie aan als een wat ingeslapen keet, waar hier en daar iemand rond drentelt; al gauw wordt duidelijk dat we gewoon een stukje te vroeg zijn voor de avondmensen die de Denderhoutemaars zijn. Het kot loopt aardig vol en even later doen we voor een man of dertig/veertig ons ding. De mensen luisteren aandachtig, tonen hun appreciatie bij afloop van een nummer en blijken achteraf bereid redelijk wat E.P.'s te kopen (9 stuks: topavond !). Zo hebben we het graag.

Na het incasseren van welgemeende complimenten van de aanwezige melomanen en na het verzetten van nog enige pinten en cola's - voor de mensen die het ongeluk hebben chauffeur van dienst te zijn - rijden we welgemutst huiswaarts onder de duistere avondlijke hemel.

09:18 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.