11-04-06

Tourdagboek - zondag 9 april 2006

 

In het landelijke Beervelde is alles opnieuw goed geregeld voor ons: we krijgen geld, zuipkaarten, broodjes met beleg en gezonde groentjes; er is bovendien een talrijk opgekomen publiek en de geluidsmannen zien er degelijk uit. Wat kan een mens zich nog meer wensen ?

Zoals steeds genieten we van de bands die voor ons geprogrammeerd zijn en we merken zijdelings voor onszelf op vast dat de boxen enorm luid kunnen gaan. Leve de trommelvliezen !

Wanneer onze tijd gekomen is, doen we ons ding, maar de eerste helft van de set worden we geplaagd door technische mankementen. De monitorluidsprekers op het podium zijn ingeschakeld - technicus x vergat op een knopje te drukken (er zijn er ook zoveel !) - en een geleende gitaarkabel laat het pardoes afweten (dit is een leermoment: vertrouw nooit iemand anders materiaal).

Het publiek apprecieert in hoofdzaak de snellere en hardere nummers en tonen zich niet zo in voor een zachtmoediger kwartuurtje halverwege de set. Met een spetterend 'Suds 'n SOda' nemen we niettemin met een goed gevoel afscheid.

 

14:13 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.