11-04-06

Tourdagboek - vrijdag 7 april 2006

 

De weg naar Ardooie blijkt lang en traag: talrijke voetbalsfans willen hun favoriete, maar kwakkelende Club Brugge een hart onder de riem gaan steken, na hun veeleer vernederende verlies tegen het glorierijke AA Gent de week tevoren (4-1 !).

Ten lange leste aangekomen stellen we vast dat Cultuurkapel De Schaduw een erg fijne keet is, uitgebaat door een stel aardige en behulpzame mensen, die niet op een drankje meer of minder kijken en lekkere pizza serveren in een rommelig-gezellig backstage-keukentje.

Het aanwezige publiek, dat best talrijk is, blijkt vooral gekomen om hun vriend in de bloemetjes te zetten omwille van diens zoveelste jaar op aarde en om lekker bij te praten. Professioneel als we zijn, trekken we ons daar niets van aan en we brengen een gedreven set. Achteraf kopen behoorlijk wat mensen onze E.P., we incasseren een resempje complimenten, en we concluderen dat de mensen hier eenvoudigweg van het minder uitbundige, beweeglijke type zijn, maar onze muziek toch wel kunnen waarderen.   

 

09:37 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.