13-02-06

Repetitiedagboek - woensdag 8 februari 2006

 

Reünierepetitie: The Seamstress is er voor het eerst in ruim vijf maanden opnieuw bij. Uit een bij-praat-babbel blijkt dat we vooral voor zoetgevooisde vocalen willen gaan, met spaarzaam gebruik van sax. Tremendous, Sir Ambush en Sadza spelen de nieuwe dingen - originals en covers - voor die sinds begin september het levenslicht hebben gezien, en TS voorziet die van de nodige, bruikbare commentaar.

Nog meer goed nieuws: op 7 april kan The Fresh optreden in Cultuurkapel De Schaduw in Ardooie voor de Westvlaamse lancering van de nieuwe demo, een aanbod dat we met plezier aannemen. Op RockFM - waar woensdag ll. een interview werd opgenomen met de lokale rockmelomanen Guy, Noël en Gerry - draait single 'Easy Way Out' ondertussen meermaals per dag, zaak waarover we ons verheugen.

Tot besluit van een vreugdevol weerzien spelen we een aantal oudere songs met de nieuwe viermansformatie, en we stellen vast: TS is de dingen niet verleerd, de extra vocalen bezorgen de muziek meer contrast, afwisseling en gloedvolle glans. 

09:52 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.