13-02-06

Repetitiedagboek - vrijdag 10 februari 2006

 

Vanavond zijn vooreerst de nieuwe opnameplannen aan de orde. Via Coming Bands wonnen we één opnamedag in The Art Factory in Roeselare, voldoende voor om één song op band te krijgen. Na gezamenlijk overleg kiezen voor de swingende rock 'n roll van 'Caught By The Snow', waarvan we even later een basisinstrumentale versie vastleggen, met de bedoeling aldus de volgende week de vocalen en bijkomende instrumenten te kunnen uitwerken.

Via mail ontvingen we bovendien het aanbod om op het Gentse conservatorium in het kader van de producersopleiding een nummer aan de eeuwigheid toe te vertrouwen. Hier opteren we voor de funkpop van 'Before The Glimmer Fades' - starring TS. We herhalen het nummer geduldig en laten vervolgens opnieuw onze recorder zijn ding doen (cf. supra).

Afsluiten doen we met het doorspelen van de herwerkte playlist - een aantal nummers krijgen met de terugkeer van TS nieuwe kansen. We denken aan dynamiek en eventuele bijkomende stemmen, en zo doende kent de avond een mooi en welluidend slotmoment (afgezien van de grote glazen bier die even later in het aftandse maar gezellige café Jos genuttigd worden).

  

10:15 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.