23-01-06

Repetitiedagboek - zaterdag 21 januari 2006

 

Doorloop van de setlist: na afloop zijn we best tevreden, maar zelfkritisch als we zijn, houden we onszelf voor om nog beter de interne dynamiek van de nummers in de gaten te houden. 'Come On Woman' krijgt nog een extra beurt, kwestie van de juiste sfeer van het nummer 'goed te voelen'.

Agendapunt tijdens de plaspauze is - 'coup de théatre' ! -de vraag of onze harten openstaan om Liesbet B - alias The Seamstress, terug van avontuurlijke omzwervingen op de zonovergoten Antillen, het mysterieuze Indiaanse subcontinent, en de donkere Afrikaanse binnenlanden - opnieuw in de band op te nemen. Argumenten worden opgesomd en overwegingen aangebracht, maar slotsom is dat TS opnieuw meer dan welkom is.

Ter afsluiting bezinnen we ons over 'Little Fella': het arrangement van de strofes kan duidelijk scherper en we gaan aan de slag. Beter op elkaar afgestemd en meer geaccentueerd samenspel, gepaard aan dynamische stil-luid en beheerst-woest contrasten zorgen voor een meer doordachte en heldere compositie. Volgende week is dan - perfectionisten die we zijn - het refrein aan de beurt. 

09:22 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.