16-01-06

Repetitiedagboek - vrijdag 13 januari 2006

 

Groot nieuws: sneller dan verwacht is de demo-hoes klaar. Tijd voor een gezamenlijk moment van verwondering: dit ziet er echt OK uit. Sir Ambush heeft bovendien de nodige cd's mee om de cd-duplicatie op te starten. Geruststellend: alles geraakt af tegen 27/01. De machine draait soepel.

Snelle en bevredigende run-through van dan onze set. Gebrek aan positieve stress blijft slordigheidjes veroorzaken, maar de adrenaline is - zo voelen we in armen, polsen en vingers - langzaam aan het opbouwen.

Tijdens een korte pauze - waarbij we als voorbereiding op een wilde verjaardagspartij later die avond enkele pinten tot ons nemen - luisteren we even naar ons hit-probeersel van vorige week, maar blijven vooralsnog op de vlakte inzake het potentieel van de groove in kwestie. Wordt vervolgd.

De resterende tijd besteden we aan het uitwerken van 'Life ain't that precious (no more)', waarbij een complexe unisono gespeelde instrumentale passage de verwoestende en chaotische doortocht van de Mongoolse horden moet verbeelden.

09:19 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.