04-01-06

Repetitiedagboek - dinsdag 3 januari 2006

 
Vooreerst vrolijke nieuwjaarswensen aan alle luisteraars en lezers, die onze avonturen op de voet volgen. De eerste bijeenkomst van het jaar is een oprecht ontroerend weerzien met ons 12/12 maanden naar een schimmelig kerstbos geurend hok, waar we niettemin al zovele fijne tijden mochten beleven. Met een biertje in de hand breken we meteen en uiterst planmatig en berekenend het nieuwe jaar open. 
Eerste doel van het jaar is de wereldwijde demo-lancering in café Afsnis op 27 januari, 22u CET. Snel stellen we een moker van een playlist op, een evenwichtige mengeling van funky shit en meer emotionele stuff. We spelen de set door, en al klinken hier en daar nog wat dingen onvast en rammelend, de vibe zit goed.
In de pauze bespreken we bij een biertje de lopende zaken. We besluiten bij Coming Bands te blijven, waar we laatst dankzij een speling van het lot studiotijd winnen (dankjewel CB !). We overlopen ons tip-top-demo-verstuur-plan en besteden aandacht aan de opvolging van de demo-productie, die voorlopig op schema blijft. We betreuren tot slot de boerse incompetentie, te karakteriseren door een voorliefde voor lomp gedram, van de Humo's Rock Rally-jury. We beslissen op vestimentair vlak om opnieuw voor herkenbaarheid te gaan: zwarte pakken dus, das gewenst.
Ter afsluiting van een verder plezant jaarbegin laten we de spieren nog 'ns rollen op 'I Feel Good', 'Suds 'n Soda' en 'Little Fella'. Lekker weggrooven op de beat, lekker loos gaan in de riffs.
 

17:41 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.