27-12-05

Repetitiedagboek - zaterdag 17 december 2005


Weekendrepetitie en dat is alweer even geleden. Straks staan schuimende glazen ons in het Volkscafé - hoe konden we het al die tijd missen ? - vol ongeduld op te wachten. Maar eerst tijd voor muzikale fijnproeverijen. Enkele klassiekers steken we in een nieuw kleedje krachtens onze nieuwe repeteertechniek, en dat leidt tot wisselende, maar steeds amusante resultaten. Ja, we dwingen onszelf om op het scherp van de snee te spelen: geconcentreerd en vol van overtuiging.
Over 'Little Fella' blijven we ondertussen - ook structureel gezien tevreden - en we maken er kort een opname van, net als van 'Crazy', 'Start All Over Again', sleper 'Happiness Equals Frailty' en cover 'I Feel Good'. Beluistering leert ons waar de werkpunten zitten, maar algemeen zijn we optimistisch gestemd.
Nadat in de pauze nog gebleken is dat het waar-drukken-we-de-hoesjes nog niet ten einde is (we zullen het verhaal niet in al zijn peripetieën vertellen om de geachte lezer niet nodeloos te vervelen, maar: blijkt dat niet alle Vlaamse bedrijfsleiders keien in hoofdrekenen zijn), besluiten we voluit voor het plezier te gaan en gezwind rijden we richting Sleepstraat, Gent. 

12:03 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.