12-12-05

Repetitiedagboek - vrijdag 9 december 2005


Na een korte break terug in de stad (Tremendous trok naar de bosrijke vlaktes van Tsjechië op zoek naar de langvergeten oerritmes van de Noordslavische ziel). Zoals steeds is er even die onzekerheid over of alles nog mooi in de muzikale plooi zal vallen, maar na enkele nummers weten we opnieuw (occasionele geheugenstoornissen daargelaten): dit zit goed. De nieuwere songs werken nog altijd en van de oudjes brengen we louter voor ons eigen plezier soms vlammende versies.
'Little Fella' begint de afwerkingsfase te naderen en - na het kort herhalen van de vocalen - we brengen een eerste structuur aan, met - hoihoi - voor het eerst in enige tijd ruimte voor vurig solo-gitaarspel. We spelen het een paar keer door en zijn voorlopig tevreden. 'Lounge Act' is op dat moment al definitief afgevoerd: beluistering leerde dat er geen hoop meer was (tips voor nieuwe covers opnieuw welkom !). 'Happiness Equals Frailty' vissen we dan weer op: we behouden voor het moment de korte spaarzame versie, Sir Ambush denkt na over een fluwelen tweede stem.
De kogel is door de kerk: we dupliceren onze demo volledig in eigen beheer. Kopieerzaken en drukkerijen zullen worden bezocht, een cd-dupliceertoestel-met-opdruk-mogelijkheid wordt aangekocht. Hier drinken we op !


10:44 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.