23-11-05

Repetitiedagboek - vrijdag 11 november 2005

 
Wapenstilstand: een dag van bezinning en contemplatie. Deemoedig overlopen we onze recentste nummers en moeten met spijt in het hart - na diverse reanimatiepogingen - vaststellen: 'Tornado' voldoet niet aan de hoge (alles is relatief) kwaliteitseisen die dit muzikale collectief zichzelf wenst te stellen. Resultaat: deze trouwe compagnon sneuvelt op het veld van eer - we zullen je niet vergeten ! (wél natuurlijk, maar dat staat zo slecht om zeggen)
Vatten we iets nieuws aan: 'Lounge Act' van Nirvana. We willen hoe dan ook een geheel anders klinkend nummer bekomen en slaan aan het jammen. Een goed uur later hebben we mits wat ritmische en akkoordwijzigingen - die niettemin toelaten de zanglijn te behouden - een lekker wegfunkende groove gevonden, die de melancholie in Cobains tekst (die we op dit moment evenwel niet ter onzer beschikking hebben) wat meer naar de voorgrond haalt.
Besprekingsgewijs richten we bij het nuttigen van enkele glazen bier onze aandacht op de reproductie van onze demo (en me name op enige onbegrijpelijke formulieren ter zake van Sabam), alsook op onze inschrijvng voor de Rock Rally. Werk aan de winkel is ons ijverige besluit.

14:00 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.