23-11-05

Repetitiedagboek - maandag 21 november 2005


Iedereen opnieuw paraat en we vliegen er zwaar in met het doorspelen van onze volledige setlist, inclusief nieuwe songs 'Crazy' en 'Start All Over Again', die - zo stellen we vast - allesbehalve uit de toon vallen. Al staan we misschien niet topscherp, we hebben zin voor tien. Even later gaan we verder met 'Lounge Act' - we blijven tevreden over onze funky arrangement en zweren dure eden volgende week vast en zeker de tekst wél mee te brengen.
Blijkt er tijd voor nieuw materiaal: Sadza speelt een nieuw nummer - 'Little Fella' - waar Sir Ambush Hendrixiaanse mogelijkheden in ziet; een tweede song - 'Happiness Equals Frailty': best te typeren als een sentimentele en naïeve ballade - wordt voorlopig ook weerhouden als eventueel kort rustpunt in de set. We besluiten voor een spaarzame begeleiding te gaan, spelen het even door, en het lijkt wel te werken. 
Bij  'Little Fella' kiezen we voor een hevig arrangement en we hebben het gevoel naar onze core-business terug te keren. De strofes kolken al gauw van opgeweepte energie. In het refrein is bij wijze van contrast en ook instrinsiek heldere strakheid meer op zijn plaats. We nemen alles even op, we luisteren en we kunnen besluiten: hier bestaan mogelijkheden.
Bij het verzetten van de obligate pinten tussendoor regelenen we de laatste practica in verband met onze deelname aan de Rock Rally: cd-hoes, enveloppe, postzegels, kopie cd, bandfoto, enz. (muzikant zijnde groeien we zo ook uit tot administratieve keien). Vrijdag gaat alles op de bus: we bidden tot de hemel en verhopen het beste.

14:26 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.