23-11-05

Repetitiedagboek - dinsdag 15 november 2005

 
Feest van de Dynastie ! Zoals elk jaar zingen we eendrachtig (want: machtig makend) de Brabançonne ter meerdere eer en glorie van ons beminde en bejubelde vorstenhuis. Na afloop van dit officiële repetitiegedeelte wijden we ons aan het wat aparte programma van deze avond: grote kuis (want: een ingeduffelde Tremendous is zich deze week de taal der elanden gaan eigen maken in de Laplandse wouden van het hoge Noorden)
Welgemutst en met plumeau in de hand vatten Sir Ambush en Sadza het afstoffen, stofzuigen bierblikjes sorteren, vreemde-en-onwelriekende-objecten-en-substanties-omzichtig-verwijderen, orde-in-de-papierwinkel-brengen, kabels-op-een-hoopje-smijten, enz. aan. Nauwelijks een uur later ziet ons hok er spik en span uit: we kunnen opnieuw met volle teugen vrijuit ademen en we zijn er blij om.  
Afsluiten doen we met de voorbereiding van mini-nevenproject: zaterdagavond brengen we voor de verjaardag van een gewaardeerde vriendin een ingetogen versie 'à la Mexicaine' van de disco-klassieker 'Can't get my eyes off of you'. Lachen. Gieren. Brullen.
 

14:11 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.