10-10-05

Repetitiedagboek - donderdag 6 oktober 2005


Vanavond spreken we eerst en vooral af met Isabel die zondag aanstaande de hoesfoto's voor de aankomende demo zal maken (dankjwel Isabel !). Tegelijk leggen we gezamenlijke afspraken bij kapper, manicure en pedicurist vast, kwestie van er op ons paasbest uit te zien. In overleg kiezen we op vlak van stilistiek voor een casuele look, met bijhorende stoer-vrolijk-bedachtzaam-intrigerende blik (ons grote voorbeeld wordt de Mona Lisa).
Op muzikaal gebied - want ook op auditief niveau blijven we actief (tot jolijt en oprechte vreugde van buren en omwonenden) - gieten we 'Crazy' en 'Start All Over Again' in voorlopig definitieve structuren (het begrip 'voorlopig definitief' is in de loop der tijd een sleutelbegrip in onze werking gworden), na met het engelengeduld waar we toch wel om bekend staan nog wat aan zang en arrangementen te hebben gesleuteld. We zijn tevreden met het resultaat, nu is het nog kwestie van alles lekker strak te krijgen.
Biergewijs drinken we langzamerhand de laatste loodjes van de nu echt allerlaatste krat Cara-pils, om vervolgens te kunnen overschakelen op de van-horen-zeggen-en-lezen overheerlijke Spar-pils (nee, we bezitten geen aandelen van deze keten).

11:02 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.