28-09-05

Opnamedagboek - dinsdag 26 september 2005

 
Mixavond met Mimi. Sir Ambush en Sadza zijn al vroeg op post en worden een tijdje later vervoegd door de spitse oren van Tremendous. Voor het eerst horen we 'Committed To The Cause' in al zijn glorie en we kunnen er verheugd over zijn. Mimi heeft uitstekend werk geleverd en na nog een aantal kunstgreepjes (die we hier nu niet gaan verklappen !) om de sound nog krachtiger te maken, klinkt het helemaal top.
'Come On Woman' klinkt erg sfeervol en ook over deze mix zijn we zeer te spreken. We proberen nog wat dingen uit hier en daar, spelen met effecten, en zoeken naar het juiste geluid en de correcte dosering voor de saxpartijen. Na een uurtje schuiven en luisteren, hebben we een fijn resultaat, dat we de komende dagen en weken nog even overdenken.
'Easy Way Out' naderde de vorige keer zijn finale stadium. We brengen enkele minimale veranderingen aan (nodig wegens duidelijk vermoeide oren aan het eind van de eerste mixpartij), beluisteren het geheel nog 'ns, en concluderen: dit zit goed. We laten alles nu even rusten voor we de definitieve eindmix maken op 13 oktober.   

10:46 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.