27-09-05

Repetitiedagboek - donderdag 22 september 2005

 
Gewoontegetrouw beginnen we met het opstellen van de playlist en het vervolgens feilloos en bezield doorspelen van deze lijst, geheel conform aan de normale geplogenheden in geval we ons in de omstandigheid bevinden dat er een optreden voor de deur staat. Nieuwigheden staan vooralsnog niet op het programma, want nog in embryonale fase (en met kleintjes is het steeds behoedzaam, teder en voorzichtig omgaan) - een frivool dooreenschudden van de volgorde is wel aan de orde.
In de pauze - en hier maken we vast de geboorte van een nieuw The Fresh-ritueel mee - speelt één van de bandleden, in casu Sadza - enkele nummers voor, één ervan wordt OK bevonden om mee door te gaan, en even later weerklinkt er doorheen de straten van het Gentse Brugge een niet onaardige countryrock stomp onder de (vaak genoeg herhaalde titel) 'Start All Over Again' die alvast onze hoofden onwillekeurig in een aangename knikgroove dwingt.
Tot besluit gaan we nog even verder met 'Crazy': we blijven er tevreden over en beginnen met de uitwerking van de vocale partijen. We stellen vast: hier zijn mogelijkheden.
P.S. Ten huize S. werd onverhoopt en pardoes nog een krat Cara-pils ontdekt. Bezoek aan de dichtstbijzijnde Spar derhalve voor onbepaalde tijd uitgesteld.

13:24 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.