21-09-05

Repetitiedagboek - dinsdag 20 september 2005

 
We beginnen de repetitie met een leuk nieuwtje: The Fresh is derde (op 26 ! - jazeker, meneer) geëindigd op het Rockconcours van Oostrozebeke en krijgt daarvoor 50 euro uitgekeerd. Met het oog op onze snel slinkende biervoorraad is dit uitstekend nieuws (noot: we overwegen op het huismerk van de Spar over te schakelen, na gunstige berichten hierover in de landelijke media).
Met het oog op het optreden van zaterdag starten we met een kleine run-through van onze setlist, in twee helften nog wel. Een aantal nummers klinken vurig en paraat, andere kunnen een bijkomende afstofbeurt gebruiken. Hoe dan ook niet getreurd, tegen het weekend staan we naar aloude gewoonte op scherp.
Over dan naar de gewone dagorde. We werken verder aan 'Crazy', blijven tevreden over de strofes, verwerpen het Latin-refrein, en kiezen in dit verband resoluut voor een heel andere aanpak: we laten alles stilvallen, gaan voor een zachter geluid dat vervolgens aanzwelt als ware het een bescheiden kamerorkest. Niet ontevreden laten we dit nummer even rust om met een nieuwe song verder te gaan. Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan binnen ons nieuwe schrijfsysteem, dat we als besluit van een intense praatronde - en inspiratie puttend uit het tenniscircuit - aanpassen met een 'wild card'-mogelijkheid. So long.
 
 

14:32 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.