08-08-05

Tourdagboek - zaterdag 30 juli 2005

 
Op weg richting Vurste wordt ontstellend nieuws dat ons eerder die week onder de vorm van een onzekerheid had bereikt, een vaststaand feit: Mimi's computer is gecrasht en zal nog zeker een week buiten strijd zijn. De vooropgezette mixdata vallen daardoor weg en dienen verschoven naar eind augustus, begin september.We nemen het filosofisch op en weten: afstand schept wijsheid.
In Vurste aangekomen blijkt alles tiptop georganiseerd: schitterend podium, professioneel geluid, fris bier en hapklare broodjes. Volk is er zowaar ook, tegen de tijd dat we de bühne op gaan, is er ruim 100 man. We spelen lekker strak en fel, maar het is moeilijk het publiek op de hand te krijgen: alles bij elkaar heeft het iets van een opluchtreceptie voor de plaatselijke notabelen. We laten het niet aan ons hart komen, brengen enthousiast onze show, en incasseren achteraf complimenten van enkele wél luisterbereide mensen (thanks !).
Nauwelijks terug in Gent wordt Sir Ambush opgeroepen voor een noodsituatie: gijzelingsdrama in Tucson, Arizona - jazeker, het harde leven van peletonkommandant van een A1-anti-terrorisme-eenheid van het Belgische leger.
 
 
 
 
 

12:47 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.