08-08-05

Tourdagboek - woensdag 3 augustus 2005

 
In JH Quo Vadis in Heule worden we erg warm ontvangen. De mensen helpen ons uitladen, rijden om een extra gitaarkabel, tronen ons mee naar een rustige backstage waar we nog even kunnen relaxen, een hapje eten en een slokje drinken. Echt een fijne club, fijne lieden.
Even later beginnen we ons optreden voor een 40-tal mensen, waarmee het café lekker gezellig gevuld is. Het geluid op het podium is ondanks de relatieve primitieve technische omstandigheden werkelijk uitstekend, waardoor we helemaal in de muziek kunnen opgaan en vinnig op elkaar inspelen. Het publiek is geïnteresseerd en luistert aandachtig, echte muziekliefhebbers duidelijk. Het applaus is altijd hoffelijk en vaak enthousiast.
Aan het einde van de set - afsluiten doen we met een funky furieus 'The Mothership' - weigeren de mensen ons te laten gaan en we spelen met veel plezier een bisnummer: op aangeven van het publiek spelen we de 'crowdpleaser' van de avond 'Before The Glimmer Fades'. Een heerlijk optredentje om onze mini-tournée mee af te sluiten. Tijd nu voor wat vakantie en eind augustus staan we er terug, geheid op zoek gaand naar nieuwe avonturen.

13:03 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.