30-07-05

Tourdagboek - maandag 25 juli 2005

 
Optreden op de Gentse Feesten onder de vleugels van AVS/GoFM blijkt een echte belevenis (parkeren voor de toegangspoort van het Gravensteen ook - weinig gefocuste voorbijgangers dachten vast dat 't ons bescheiden optrekje was: 'jaja, die Vlaamse artiesten boeren goed, en dan maar klagen', moeten toch enkelen onder hen gedacht hebben).
Eerst is het ons vergund om de laatste momenten van het slotoptreden van de bevallige Vanessa Chinitor mee te maken, die we later backstage zullen kruisen: hemels ! Vervolgens treedt ons voorprogramma (oh ijdelheid der ijdelheden !) aan dat - strak geleid door een 'momma you'd love to hate' - uiterst charmant, zij het geheel onhoorbaar, musiceert en er bijzonder solidair in slaagt om van de tussen ons beiden te verdelen 60 minuten een goeie 5/6 op te souperen. Uren voordien hebben we evenwel reeds een zen-houding aangenomen: er bestaat niet langer goed, noch kwaad, kome wat komt.
De man van AVS beslist evenwel dat we ondanks het gevorderde uur een set van vijf nummers kunnen spelen (dank daarvoor !). Even later vliegen we er in en - enkele technische problemen bij de aanvangsnummers niet tenagesproken (en gezwind opgelost voor de mensen van de techniek: dank !) - alles loopt lekker: we spelen best aardig, de mensen blijven staan luisteren en reageren enthousiast. Nog even later is alles alweer voorbij en kunnen we tevreden terugblikken op een geslaagde avond. Het mooiste moment komt echter wanneer Johnny White ons in de coulissen net voor zijn eigen act toevertrouwt: 'beregoed mannen, daar hou ik van ! doe zo verder !' - we bedanken Johnny voor de warme woorden. 
 

13:11 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.