13-06-05

Tourdagboek - zaterdag 11 juni 2005

 
Met veel zin voor oriëntering rijden we ditmaal in rechte lijn naar Heule. Bij aankomst blijkt 'De Skjève Recht'n' een leuke keet waar een fijne sfeer hangt. Jonas van mede-ComingBands-groep Opposite heet ons hartelijk welkom - het blijkt dat het diezelfde avond ook z'n verjaardagsfeestje is en we voelen ons vereerd dat te mogen opluisteren. Technisch is alles tiptop in orde, de soundcheck loopt vlot en we verbazen ons over het ultra-mini-mengpaneel-met-uiterst-krachtig-vermogen.
Als avondmaal krijgen we heerlijke warme overkoeken met ham en kaas voorgeschoteld - we laten het ons goed smaken. Omdat het nog even wachten is op het nodige volk, doden we de tijd met een spelletje kicker. Op onverklaarbare wijze moeten Tremendous en Sadza het onderspit delven tegen The Seamstress en Sir Ambush (er zou kunnen gezegd worden dat de zon zat erg laag stond, en voor een erg storend tegenlicht zorgde, maar helaas was dat niet zo). Enkele pinten later is het dan tijd om kleurig uitgedost het podium te bestijgen.
Het optreden loopt op rolletjes, we zijn in goede doen, dragen een nummer op aan het feestvarken, en het publiek reageert welwillend. Achteraf blijken de mensen er echt van te hebben genoten, want we keren terug voor een toegift. Bovendien schiet de E.P.-verkoop pijlsnel de hemel in: de voorraad is al gauw uitgeput (nuja, we hadden er ook maar twee meer liggen), we moeten enkele mensen spijtig genoeg teleurstellen. Tijd voor de toepassing dus van een economische basiswet: als de vraag toeneemt, stijgen de prijzen !  
Samen met Jonas en z'n maten maken we er nog een wilde nacht van (voor zover een veeleer beperkt aantal pinten en frisdrankjes dat ons toelaten), en op een stemmig uur starten we de motoren en keren we huiswaarts terug.

11:13 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.