10-06-05

Repetitiedagboek - donderdag 9 juni 2005

 
De dag waarop het noodlot toesloeg.
Alles begint nog rustig die avond. Met het oog op het optreden zaterdag spelen we gezapig (Sir Ambush: 'als makke lamzakken') onze vaste playlist door, waarin we evenwel met de toevoeging van 'Come On Woman' een nieuwigheidje verwerken. Alles loopt vlotjes en we forceren ons niet buitenmatig.
Maar dan: drama en tragedie ! We willen verder werken aan de proefopnames, en boef baf: de computer weigert op te starten. Herhaalde pogingen mislukken jammerlijk, re-animatietechnieken allerhande worden bovengehaald, maar het vermaledijde ding blijft wat is: stom en dood. Gejammer stijgt ten hemel op ...
... en op datzelfde moment: Sir Ambush's bas begint verraderlijk te kraken - knopjes weigeren dienst, en het diepe gebrom dat onze steun en toeverlaat is, valt geheel weg. Nader onderzoek wijst uit dat er een vervaarlijke barst op een delicate plaats is komen te zitten - spontaan valt ons de overeenkomst op met het splijten van de tempelvoorhang op Golgotha tweeduizend jaar tevoren.
Even zijn we uit het lood geslagen, zwaar geschokt door deze onverwachte gebeurtenissen. Al gauw - in een moment van transcendente verlichting - doorgronden we echter de diepere betekenis van deze mysterieuze voorvallen: we moeten doorgaan, vooral doorgaan ... & zo komt het dat even later de eerste tonen van 'Easy Way Out' alweer zegevieren in de wijdse ruimte.

10:06 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.