10-06-05

Repetitiedagboek - dinsdag 7 juni 2005

 
Plichtsbewust spelen we 'Easy Way Out', 'Come On Woman' en 'Committed To The Cause' een aantal keren instrumentaal door - we denken graag te klinken als een gestroomlijnde bolide, als een wel geöliede machine. We brengen nog enkele verfijningen aan in de intro en in het tussenspel van 'Come On Woman', kwestie van de contrastwerking luid/stil & snel/traag optimaal tot z'n recht te laten komen.
Dan gaan we verder met de proefopnames. Stemmen en tweede-sax-partijen staan op het programma. Na een verhelderende babbel over de totstandkoming van diverse zang- en andere lijnen, vertrouwen we de zoetgevooisde melodieën toe aan de digitale raderen die alles nauwkeurig registreren. De testopnames leren dat er veel moois zit aan te komen, maar dat er ook nog ruimte voor verbetering (qua overtuiging, frasering, emotie en techniek).
Bij een pintje beluisteren we de werkzaamheden, en wel, we kunnen niet ontevreden zijn - integendeel: bij COW pinkt Sadza bij het aanhoren van zoveel melancholie bijna spontaan een traantje weg.

09:52 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.