06-06-05

Repetitiedagboek - vrijdag 27 mei 2005

 
Belangrijke en spannende avond. Mimi komt langs om 'ns te luisteren naar onze muziek in het algemeen, en naar de nummers die we plannen op te nemen in het bijzonder. Integenstelling tot onze gebruikelijke, wat omfloerste manier van handelen, komt Mimi meteen 'to the point' en ze vliegt er meteen in. We stijgen mee op en spelen haar onze songs voor.
Een aandachtige beluistering levert een aantal interessante en concrete punten om aan te werken op: 1. de manier van zingen 'improven' (naar buiten, naar het publiek toe; met brede, geeuwende kaken; en vooral: vanuit de buik - die we gelukkiglijk allemaal hebben); 2. de opbouw van de nummers in de gaten houden (niet altijd alles ineens, afwisseling in de structuren brengen, etc.). Een aantal zaken klinken ons bekend in de oren en we nemen de opmerkingen graag mee naar de volgende repetities.
Tot slot bediscussiëren we wat de plannen zijn inzake mixen en eindconclusie is dat we met Mimi voor de persoonlijke aanpak gaan - dus buiten de weluitgeruste, maar tegelijk mogelijk te gebandwerkte studio-omgeving. Prijzen worden besproken en beklonken. We drinken een biertje en keren tevreden huiswaarts.

12:09 Gepost door The Fresh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.